Insecticid universal impotriva unui spectru larg de daunatori - Insektum FORTE 100 ml

  • Insecticid universal impotriva unui spectru larg de daunatori - Insektum FORTE 100 ml
  • 18,00 lei

  • Fără TVA: 15,13 lei
- +

Insecticid pentru eliminarea definitiva a insectelor, ideal pentru dezinsectia zonelor cu mediu favorabil insectelor si a altor domenii publice cu probleme de acest fel.

Descriere:

Insektum FORTE este un insecticid ce combate insectele taratoare si zburatoare atat prin contact, cat si prin ingestie. Are o eficacitate sporita datorita substantei active ce formeaza particule care se lipesc de corpul gandacilor, furnicilor, puricilor, si a altor daunatori. Aceasta substanta activa este absobita prin contact, provocand insectelor o iritare in urmatoarele 5 minute. In momentul in care insecta daunatoare inceasca sa scape de aceste particule, ea atrage asupra ei mai multa substanta activa, accelerand procesul de absortie. Provoaca efectul de soc in mai putin de 30 de minute, moartea insectelor producandu-se in decurs de 24 ore.

Acest insecticid plosnite de pat, gandaci de bucatarie se poate utiliza si pentru dezinsectia zonelor care genereaza insecte, precum subsoluri inundate (generatoare de tantari) sau platformele de gunoaie menajere (generatoare de muste).

Mod de folosire:

Insektum FORTE este un produs destinat combaterii insectelor taratoare si zburatoare din domeniul sanatatii publice. Solutia se obtine astfel:

-    20 ml insecticid la 1 L apa – contra insectelor zburatoare;

-    40 ml insecticid la 1 L apa – contra insectelor taratoare.

Solutia obtinuta se administreaza prin pulverizare, evitand contactul cu ochii sau cu pielea. Se aplica in cantitate de cca. 50 ml/mp in toate locurile sau zonele infestate de insecte. Aplicati in special in zonele de imbinare si la crapaturi.

Aplicabilitate:

Remanenta acestui insecticid este de aproximativ 90 de zile, acest timp putand varia in functie de tipul spatiului si a suprafetei tratate. Ideal pentru dezinsectia spatiilor alimentare, spatiilor de locuit, institutii de invatamant, sanatate, spatii industriale, birouri, in domeniul public, etc.

Continut in substanta activa:

-Permethrin 8%
-PBO 5%
-Tetramethrin 0.5%
-Cypermethrin 0.5%

Specificatii tehnice
Mediu interior/ exterior
Metoda de ambalare 100ml lichid concentrat emulsionabil
Alte specificatii
Avizat de Ministerul Sanatatii 2620BIO/18.05.2014
Producator S.C. DEZINSECTIE SI DERATIZARE S.R.L.
Termen de valabilitate utilizare 90 zile (in conditii ideale de laborator)
Model Insektum
Termen de valabilitate la depozitare 2 ani de la data fabricatiei
Cod produs 000055
Livrare Prin curier rapid in 24h in toata tara
Taxa transport 17 LEI

Etichete: Insecticid, Substanta activa, Insecte, Domeniul public