BIOPON ingrijire plante spray 500 ml

 • Fara Stoc
   BIOPON ingrijire plante spray 500 ml
 • 25,00 lei

 • Fără TVA: 21,01 lei
 • Cod produs: 5904517126237
 • Disponibilitate: Fara Stoc
- +

Descriere

Biopon ingrijire plante spray, este un fertilizant multi-mineral, usor de folosit, pentru plante de ghiveci si plante de balcon sau plantele cu origine mediteraneana (palmieri, yucca, dracaena, areca). Acest produs va asigura o umiditate relativa a aerului ridicat in jurul plantelor. Este destinat si imbunatatirii aspectulu plantelor din buchete ori din aranjamentele florale. Produsul confera un efect de stralucire natural, sanatos si elimina petele de apa rezultate din stropire. Previne asezarea prafului si nu are niciun efect asupra procesului de respiratie al plantelor.

Detalii suplimentare:

 • Fertilizant Multi-mineral: Biopon ingrijire plante spray furnizeaza o gama completa de minerale esentiale pentru dezvoltarea sanatoasa a plantelor de ghiveci, balcon sau cu origine mediteraneana.

 • Usoare de Folosit: Prin forma sa sub forma de spray, acest fertilizant este usor de aplicat, asigurand o administrare precisa si eficienta a nutrientilor.

 • Potrivit pentru Plante Mediteraneene: Este special conceput pentru plantele cu origine mediteraneana, precum palmieri, yucca, dracaena, areca, oferindu-le conditiile optime pentru dezvoltare.

 • Umiditate Ridicata a Aerului: Biopon ingrijire plante spray contribuie la mentinerea unei umiditati relative ridicate in jurul plantelor, sprijinind astfel starea lor de bine.

 • Efect de Stralucire Natural: Produsul ofera un efect de stralucire natural si sanatos plantelor, eliminand petele de apa si prevenind asezarea prafului.

 • Nu Afecteaza Respiratia Plantelor: Formula sa speciala nu influenteaza procesul de respiratie al plantelor, asigurandu-le un mediu de crestere neafectat.


Instructiuni de utilizare:

Este recomandata folosirea lui cel putin o data pe saptamana, mai ales in perioada de iarna, cand aerul devine uscat.
Produsul se utilizeaza de 3-4 ori pe saptamana. Nu pulveriza pe flori.

Avantaje si Beneficii:
- se foloseste foarte usor, avand un efect rapid si de lunga durata;
- ofera un aspect sanatos si deosebit plantelor din gradina si din casa;
- confera un aspect de stralucire natural;
- elimina petele de apa rezultate prin stropire;
- protejeaza florile de aparitia bolilor si daunatorilor.

ALTE INFORMATII :
Ambalaj: recipient 500 ml
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara
Taxa transport: 17 LEI
Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului).
Telefon magazin: 0725.311.005

Etichete: Biopon, ingrijire plante, spray, fertilizant multi-mineral, usor de folosit, plante de ghiveci, plante de balcon, plante mediteraneene, umiditate ridicata, efect de stralucire natural, eliminare pete de apa, previne asezarea prafului.