Insecticid universal pentru combaterea insectelor taratoare si zburatoare – Cypertox FORTE 100 ml

  • Insecticid universal pentru combaterea insectelor taratoare si zburatoare – Cypertox FORTE 100 ml
  • 18,00 lei

  • Fără TVA: 15,13 lei
- +

 Cypetrox FORTE este folosit impotriva insectelor, fiind un insecticid concentrat universal cu o raza mare de actiune.Acesta afecteaza sistemul nervos al insectelor, provocandu-le in cele din urma convulsii urmate de moartea acestora. 

Descriere:

Cypertox FORTE  este un insecticid antiinsecte  de contact si de ingestie si cu raza mare de actiune. Folosind acest insecticid in spatii alimentare, mijloace de transport marfa, birouri, hteluri, fabrici, depozite de animale, etc., fara riscuri asupra oamenilor sau animalelor.

Amestecul este concentrat, de culoare galbuie si cu miros specific, destinat combaterii insectelor zburatoare si taratoare.

Modul de actiune :

Acest insecticid universal Cypertox FORTE  isi face efectul in 2 faze:

-In prima faza se produce o activitate excesiva a celulelor nervoase, cauzand hiperexcitabilitatea insectei si convulsii.

-Dupa care urmeaza blocajul transmiterii impulsurilor, blocaj care duce la paralizia si treptat la moartea insectei.

Datorita subsantei active a solutiei permethrin inhiba oxidarea piretroizilor in organismul insectelor, prelungind degradarea insecticidului si potenteaza efectul acestora. Insecticidul Cypertox FORTE  este o solutie antiparazitara, care datorita componentilor, odata cu diluarea acesteia cu apa formeaza o emulsie laptoasa, prevenind consumul accidental de catre manipulator. Pentru concentratiile recomandate de utilizare, acest produs are toxicitatea redusa pentru operator, animal si mediu, insa este toxic in cazul pestilor si albinelor. Insecticidul Cypertox FORTE  este biodegradabil. Insecticidul Cypertox FORTE  are o remanenta de pana la 60 de zile.

Insecticidul pentru combaterea insectelor taratoare si zburatoare se aplica diluat in apa, astfel:

- 30 ml insecticid la 1L de apa - plojnite, purici, gandaci, furnici, carii de lemn, capuse;

- 15 ml insecticid la 1L de apa – muste, tantari, molii, viespi.

Solutiile astfel obtinut se aplica prin pulverizare (fie cu un pulverizator profesional sau cu o sticla de solutie de pulverizat geamuri, curatata in prealabil) in cantitate de cca. 50 ml/mp in toate locurile sau in zonele infestate de insecte. Puteti folosi solutia obtinuta si pentru dezinsectia locurilor generatoare de insecte, cu sunt platformele de gunoi menajer (generatoare de muste) sau subsoluri inundate (acolo unde tantarii sunt destul de multi). Dupa efectuarea dezinsectiei, se recomanda ca spatiul respectiv sa fie inchis 1 - 2 ore, dupa care se poate aerisi si intra. In cazul copiilor si al persoanelor cu deficiente respiratorii se recomanda ca accesul in spatiile dezinfectate sa fie permis numai dupa o suficienta aerisire.

Substante active:

-Permethrin 8%
-PBO 5%
-Tetramethrin 0.5%
-Cypermethrin 0.5%

Specificatii tehnice
Mediu interior/ exterior
Metoda de ambalare 100ml-lichid dispersabil in apa
Alte specificatii
Avizat de Ministerul Sanatatii 2620BIO/18.05.2014
Producator S.C. DEZINSECTIE SI DERATIZARE S.R.L
Termen de valabilitate utilizare 60 zile (in conditii ideale de laborator)
Model Cypertox
Termen de valabilitate la depozitare 2 ani de la data fabricatiei
Cod produs 000052
Livrare Prin curier rapid in 24h in toata tara
Taxa transport 17 LEI

Etichete: Insecticid antiinsecte, Concentrat, Universal